VASTGOEDDIENSTEN

Persoonlijk bekeken

Specto Vastgoedbeheer

ontzorgt met veelzijdig

dienstenaanbod


Kies uw vastgoeddiensten met ons
keuzemodel


Op basis van een transparant keuzemodel kunnen we in samenspraak bepalen welke diensten u wenst af te nemen en welke kosten dit met zich meebrengt. Daarom zijn wij in staat om u maatwerk te bieden tegen een scherpe prijs.

Technisch beheer vastgoed


In samenwerking met een landelijk netwerk van aannemers lossen wij alle voorkomende technische vraagstukken voor u op. Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde bedrijven die snel en adequaat op de problematiek kunnen reageren. Uw huurders kunnen 24/7 rechtstreeks contact opnemen met de meldkamer, zodat zij direct verder worden geholpen.

Financieel & administratief beheer


Gespecialiseerd in financieel en administratief beheer van A tot Z. Wij voeren voor u de volledige (financiële) administratie, van facturatie tot en met btw-aangifte en jaarverslagen. Uw financiële rapportages worden op maat naar uw wensen aangeleverd in diverse softwareformaten. Deze zijn bovendien aan te passen naar de door u gebruikte programmatuur.

Kascontrole Vereniging van Eigenaren


Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren en wilt uw vereninging de financiële stukken beoordelen? Wij helpen u graag. Wij controleren voor de VvE de volledige boekhouding en brengen na de beoordeling een duidelijk verslag uit. Alles netjes vastgelegd in een rapportage.

VvE beheer van uw vastgoedobjecten


In samenwerking met lokale VvE beheerders kunnen wij u prima begeleiden in uw keuze voor VvE beheer. Wij besteden deze werkzaamheden uit aan VvE bestuurders en besturen zelf geen Vereniging van Eigenaren. Voor u als verhuurder/eigenaar is het wel van belang deze uitbestede werkzaamheden langs de zijlijn te volgen. Wij begeleiden u hierin graag met onze expertise.

Analyse servicekosten vastgoedobjecten


Wat betaalt u precies aan servicekosten voor uw vastgoed? Daar zijn we bij Specto Vastgoedbeheer nieuwsgierig naar. Bij winkelcentra blijken de servicekosten namelijk tussen de 8% en 40% van de huisvestingslasten te bedragen, terwijl de huisvestingslasten zelf ongeveer 10% van de bruto-omzet van een gemiddelde retailer bedragen.


Als expert in het maken van servicekostenanalyses nemen we uw servicekosten daarom graag onder de loep. We brengen ze in kaart, toetsen de afspraken aan de geldende regels en kijken of er voor u nog ruimte in zit. Desgewenst gaan we het gesprek met de verhuurder aan om tot aangepaste afspraken te komen.


Goede afspraken aan de vóórkant zijn belangrijk. Daarom adviseren we u graag als u op het punt staat een huurovereenkomst af te sluiten. Zo bent u verzekerd van realistische huurvoorwaarden én houdt u grip op de kosten.


Wilt u een servicekostenanalyse laten uitvoeren? We gaan graag aan de slag voor u. Bel of mail ons voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Commercieel beheer vastgoed


In samenwerking met een lokaal netwerk van verhuurbureaus zorgen wij dat leegstaande panden direct worden aangeboden voor verhuur. Op deze manier voorkomt u leegstand en alle daarbij komende kosten.